MONO zakelijk

MONO zakelijk

Door social media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als je met een smartphone in de auto stapt. Elke keer als je een berichtje ontvangt, raak je even afgeleid van de weg. Gelukkig zijn er simpele oplossingen.

MONO voor bedrijven

MONO Zakelijk biedt de mogelijkheid om MONO binnen jouw bedrijf of organisatie zichtbaar te maken met verschillende middelen zoals sleutelhangers, stickers en parkeerbordjes en te personaliseren posters. Ook biedt MONO Zakelijk handvatten om MONO-beleid toe te passen binnen jouw bedrijf of organisatie.

Convenant 'Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer'

In samenwerking met VVN, ANWB, Flitsmeister, Fietsersbond, Nederland-ICT en TeamAlert is door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het convenant 'Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer' gelanceerd. Het convenant is bedoeld om afleiding door social media-gebruik, APP-gebruik, inkomende berichten, etc in het verkeer tegen te gaan en te voorkomen.

Word ook convenantpartner

We nodigen bedrijven en organisaties uit zich te verbinden aan de campagne, en deze samen uit te dragen. Ben je een werkgever, app-bouwer, in-car apparatuur producent, telecomprovider of maatschappelijke organisatie en wil je ook convenantpartner worden? Lees meer over het convenant "Veilig gebruik smartfuncties in het verkeer" (pdf) of op de website. Direct aanmelden als convenantpartner kan hier.